Jullie gaan trouwen!

Je bruiloft is één van de meest bijzondere dagen van je leven. Je wil dan ook geen seconde missen! Ik heb het geluk dat ik tijdens bruiloften altijd wordt bijgestaan door de leukste second shooter die ik me kan wensen, mijn zus. Met z’n tweeën fotograferen biedt veel voordelen op zo’n belangrijke dag. Vaak wordt door een fotograaf bijvoorbeeld alleen het aankleden van de bruid in beeld gebracht, terwijl er bij de bruidegom net zoveel mooie momenten zijn. En ook tijdens de ceremonie en fotoshoot is een tweede fotograaf echt een aanvulling, twee mensen zien nou eenmaal meer dan één! We worden ontzettend blij van bruiloften met een intieme sfeer, met veel oog voor (persoonlijke) details.

Omdat elke trouwdag er anders uitziet, bespreek ik graag persoonlijk hoe we jullie dag vast kunnen leggen. Ik maak dan een afspraak met jullie voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een bakje koffie en iets lekkers bespreken we dan de details van jullie trouwdag. Welke stijl hebben jullie voor ogen, is er een thema of een specifiek kleurenschema en hoeveel uren fotografie willen jullie graag. Tijdens dit gesprek komen al deze zaken aan bod en dan weten we meteen of we samen een goede klik hebben, want dat is nog wel het allerbelangrijkst aan het kiezen van een fotograaf voor jullie trouwdag.

Voordat we een kennismakingsgesprek plannen, heb ik alvast een brochure voor jullie waarin ik wat meer over mijzelf en mijn werkwijze tijdens bruiloften vertel. Nieuwsgierig geworden? Vraag de brochure aan via onderstaande knop!

NEEM CONTACT OP